Toppresultat på hudvennlighet!

Det tyske testinstituttet Dermatest har nå testet våre munnbind for hudvennlighet. Vi i Innovern gleder oss over å kunne presentere resultatet av denne omfattende dermatologiske testen! I en gruppe bestående av 30 testpersoner ble det nemlig ikke påvist en eneste reaksjon!

Toppresultat på hudvennlighet!
Publisert: Dec 16, 2021

– ­I tillegg til å være komfortable og lette å puste i, kan vi nå være helt trygge på at våre munnbind også er hudvennlige, sier daglig leder Grethe Loe. – For mange kan det være utfordrende å bruke munnbind i timevis grunnet eksem, utslett eller annen hudirritasjon. Derfor var denne dermatologiske sertifiseringen svært viktig for oss, slik at vi med sikkerhet kan anbefale Innovern munnbind for alle, også de med sensitiv hud.

 – ­Våre kirurgiske munnbind ble testet direkte mot huden av30 personer over 18 år, forteller Loe videre. – Testpersonene hadde ulike typer hud, eksempelvis normal, tørr, fet og oljete. Alle ble fulgt opp etter 24, 48og 72 timer. Absolutt ingen reaksjoner ble påvist og Innoverns munnbind fikk toppresultatet excellent!

Innovern jobber kontinuerlig for å skape trygghet i hverdagen og bidra til nasjonal sikkerhet. Munnbindets unike pusteevne og optimale komfort, kombinert med sertifiseringen for hudvennlighet gjør at stadig flere velger oss om leverandør og dermed gir oss muligheten til å bidra enda mer i en krevende hverdag med smittevern. Våre munnbind gir brukeren nok oksygen til å kunne fokusere fullt på sitt arbeid og sine gjøremål.

Innovern leverer millioner av munnbind til norske sykehus og er offisiell leverandør til Olympiatoppen. Innoverns munnbind tilfredstilller kravene til både Type II og Type IIR munnbind.

Andre aktuelle saker fra InnoVern

Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Tannleger er en av yrkesgruppene som bruker munnbind gjennom hele arbeidsdagen. Innovern ønsker å bidra til komfort og sikkerhet ved å tilby kvalitetsmunnbind med unik pusteevne. For mange kan dette gi en helt ny arbeidshverdag!
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Profesjonelle brukere av munnbind, gjerne innen helsesektoren, har vært bevisste på kvalitet i lang tid. Både pusteevne og komfort er avgjørende for å kunne utføre krevende arbeid over tid. Under pandemien har en rekke nye yrkesgrupper blitt pålagt bruk av munnbind i sitt arbeid.
Leverer munnbind til Olympiatoppen
Leverer munnbind til Olympiatoppen
Brukererfaringer fra Norske OL-utøvere er gull verdt for InnoVern og deres nyutviklede munnbind. Nå blir Sykkylvsbedriften offisiell leverandør til Olympiatoppen.
Nå kan helse-Norge puste lettere
Nå kan helse-Norge puste lettere
InnoVern jobber knallhardt for å produsere munnbind som er blant de beste i verden.
Erna åpnet InnoVern
Erna åpnet InnoVern
InnoVern fortjener en varm takk og stor applaus, sa statsminister Erna Solberg under åpningen av InnoVern i Sykkylven.
Skaper nye arbeidsplasser
Skaper nye arbeidsplasser
Med storkontrakt på 20 millioner munnbind til norske sykehus skaper InnoVern nye arbeidsplasser i Sykkylven.
Vil ha nasjonal beredskap
Vil ha nasjonal beredskap
Leder for Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum ber Stortinget være med på å sikre norske varer i beredskapslagrene. Det er godt nytt for InnoVern.