Skaper nye arbeidsplasser

Med storkontrakt på 20 millioner munnbind til norske sykehus skaper InnoVern nye arbeidsplasser i Sykkylven.

Skaper nye arbeidsplasser
Publisert: Dec 16, 2021

Sykkylven var den kommunen i Norge som ble hardest rammet av arbeidsløshet da koronapandemien veltet inn over landet i mars 2020. Mange jobberi møbelindustrien som måtte stenge ned i en periode. Nå trenger kommunen merarbeidskraft, og har lyst ut hele 150 ledige stillinger.

Innovern først i Norge
Som den første bedriften i sitt slag i Norge, sender Innovern ut en semitrailer med kirurgiske munnbind hver 14. dag. Levering av råvarer var en av de største utfordringene Innovern støtte på i etableringsfasen.

Gründer
– Om myndighetene går inn for at det skal være en nasjonal beredskap i produksjonen av eget smittevernutstyr i Norge, så skal det bli mulig å få tak i råvarer her i landet også, sier gründer Lars Einar Riksheim i selskapet Amatec, som leverer maskiner og produksjonsutstyr til industri, og som hadde ideen til Innovern.

Andre aktuelle saker fra InnoVern

Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Tannleger er en av yrkesgruppene som bruker munnbind gjennom hele arbeidsdagen. Innovern ønsker å bidra til komfort og sikkerhet ved å tilby kvalitetsmunnbind med unik pusteevne. For mange kan dette gi en helt ny arbeidshverdag!
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Profesjonelle brukere av munnbind, gjerne innen helsesektoren, har vært bevisste på kvalitet i lang tid. Både pusteevne og komfort er avgjørende for å kunne utføre krevende arbeid over tid. Under pandemien har en rekke nye yrkesgrupper blitt pålagt bruk av munnbind i sitt arbeid.
Toppresultat på hudvennlighet!
Toppresultat på hudvennlighet!
Det tyske testinstituttet Dermatest har nå testet våre munnbind for hudvennlighet. Vi i Innovern gleder oss over å kunne presentere resultatet av denne omfattende dermatologiske testen! I en gruppe bestående av 30 testpersoner ble det nemlig ikke påvist en eneste reaksjon!
Leverer munnbind til Olympiatoppen
Leverer munnbind til Olympiatoppen
Brukererfaringer fra Norske OL-utøvere er gull verdt for InnoVern og deres nyutviklede munnbind. Nå blir Sykkylvsbedriften offisiell leverandør til Olympiatoppen.
Nå kan helse-Norge puste lettere
Nå kan helse-Norge puste lettere
InnoVern jobber knallhardt for å produsere munnbind som er blant de beste i verden.
Erna åpnet InnoVern
Erna åpnet InnoVern
InnoVern fortjener en varm takk og stor applaus, sa statsminister Erna Solberg under åpningen av InnoVern i Sykkylven.
Vil ha nasjonal beredskap
Vil ha nasjonal beredskap
Leder for Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum ber Stortinget være med på å sikre norske varer i beredskapslagrene. Det er godt nytt for InnoVern.