Erna åpnet InnoVern

InnoVern fortjener en varm takk og stor applaus, sa statsminister Erna Solberg under åpningen av InnoVern i Sykkylven.

Erna åpnet InnoVern
Publisert: Dec 16, 2021

Roser Sykkylven
– Det er spennende å komme til Sykkylven og få oppleve industrikraften, ambisjonene og konkurranseinstinktet her. Dette er vi takknemlige for, og Innovern gjør en svært viktig jobb, sa statsministeren etter at hun klipte snora som markerte den offisielle åpningen av fabrikken i Sykkylven.

Nye produkter
Munnbindene skal leveres til den nasjonale innkjøpsordningen for smittevernutstyr. Innovern ble etablert i mars i 2020, og produksjonsutstyret ble kjøpt fra Kina i mai. Innovern planlegger å investere i ny teknologi og utvikle nye produkter.

Nasjonal sikkerhet
– Vi skal være her og bidra til nasjonal sikkerhet. Vi skal levere tryggeprodukter og ha beredskap også når nye pandemier dukker opp, sa styreleier Leif Jarle Aure under åpningen av Innovern i det tidligere Hjellegjerde-bygget i Sykkylven.

Andre aktuelle saker fra InnoVern

Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Tannleger er en av yrkesgruppene som bruker munnbind gjennom hele arbeidsdagen. Innovern ønsker å bidra til komfort og sikkerhet ved å tilby kvalitetsmunnbind med unik pusteevne. For mange kan dette gi en helt ny arbeidshverdag!
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Profesjonelle brukere av munnbind, gjerne innen helsesektoren, har vært bevisste på kvalitet i lang tid. Både pusteevne og komfort er avgjørende for å kunne utføre krevende arbeid over tid. Under pandemien har en rekke nye yrkesgrupper blitt pålagt bruk av munnbind i sitt arbeid.
Toppresultat på hudvennlighet!
Toppresultat på hudvennlighet!
Det tyske testinstituttet Dermatest har nå testet våre munnbind for hudvennlighet. Vi i Innovern gleder oss over å kunne presentere resultatet av denne omfattende dermatologiske testen! I en gruppe bestående av 30 testpersoner ble det nemlig ikke påvist en eneste reaksjon!
Leverer munnbind til Olympiatoppen
Leverer munnbind til Olympiatoppen
Brukererfaringer fra Norske OL-utøvere er gull verdt for InnoVern og deres nyutviklede munnbind. Nå blir Sykkylvsbedriften offisiell leverandør til Olympiatoppen.
Nå kan helse-Norge puste lettere
Nå kan helse-Norge puste lettere
InnoVern jobber knallhardt for å produsere munnbind som er blant de beste i verden.
Skaper nye arbeidsplasser
Skaper nye arbeidsplasser
Med storkontrakt på 20 millioner munnbind til norske sykehus skaper InnoVern nye arbeidsplasser i Sykkylven.
Vil ha nasjonal beredskap
Vil ha nasjonal beredskap
Leder for Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum ber Stortinget være med på å sikre norske varer i beredskapslagrene. Det er godt nytt for InnoVern.