InnoVern munnbind
– et avansert produkt

Våre munnbind består av tre lag. Innerst mot ansiktet har vi et behagelig lag som sikrer komfort. Mellomlaget er selve filteret som sørger for sikkerhet og god pusteevne, og det ytterste laget beskytter filteret mot forurensing fra omgivelsene

Lett å puste i, god komfort

Vi i InnoVern har jobbet hardt for at våre munnbind skal bli blant de beste i verden. For å få til dette, har vi forsket på og utviklet et munnbind som har høy filtreringsevne og samtidig gir en ypperlig luft gjennomstrømming. Våre munnbind tar vare på brukeren sin sikkerhet og komfort, og har en enestående brukervennlighet ved å legge til rette for god pusteevne.

Sertifiseringer

Våre munnbind er CE-merket og Type II godkjent iht. standard EN 14683:2019
Våre munnbind er testet både hos Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) og det akkrediterte testinstituttet HygCen Austria GmbH®

Sikker leveranse

Kvalitet og et trygt hygienisk produksjonslokale er ekstremt viktig og avgjørende for InnoVern. Vi har tilegnet oss en omfattende kompetanse, kunnskap og et viktig nettverk som er heilt nødvending for å utvikle trygge, godkjente produkt for sikker beskyttelse i hverdagen og i krisesituasjoner.

Med nøye utvalgte underleverandører og lokal produksjon i Sykkylven, er vi med på å sikre trygge og gode leveranser av kvalitetsprodukter til norske bedrifter og norsk helsevesen.

Retningslinjer for bruk

1. Vask hendene med vann og såpe, eller bruk desinfiseringsmiddel
2. Unngå å berøre munnbindet med fingrene når du tar det på og spesielt under bruk.
3. Ta på munnbindet med nesebøylen opp og den blå siden ut. Fest strikken rundt ørene.
4. Form bøylen rundt nesen slik at munnbindet ligger tett mot huden, og trekk det under haken.
5. Kast munnbindet i restavfall uten å berøre selve munnbindet.
6. Vask hendene med vann og såpe, eller bruk desinfiseringsmiddel

Dette trenger du å vite

Medisinske munnbind er medisinsk utstyr og skal være CE-merket. Det skal følge med merking og bruksanvisning på norsk.

InnoVern vil skape trygghet i hverdagen

Vår ambisjon er å bli best på kvalitet, komfort og sikkerhet. Folk skal føle seg trygge når de går med våre munnbind. Vi skal være her og bidra til nasjonal sikkerhet, og ha beredskap også når nye pandemier dukker opp.