Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?

Tannleger er en av yrkesgruppene som bruker munnbind gjennom hele arbeidsdagen. Innovern ønsker å bidra til komfort og sikkerhet ved å tilby kvalitetsmunnbind med unik pusteevne. For mange kan dette gi en helt ny arbeidshverdag!

Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Publisert: Oct 28, 2022

Tekst: Hilde Hurlen

Avgjørende egenskaper
For å ivareta tannleger og sikre at yrkes gruppen skal kunne utføre sitt arbeid optimalt, er det avgjørende å ha et godt munnbind som er lett å puste i og som er behagelig mot huden. Våre munnbind er et avansert produkt med høyfiltreringsevne, samtidig som det har en utmerket luftgjennomstrømning.  I tillegg til disse egenskapene minimerer Innoverns munnbind dugg. Det lukter ikke og avgir heller ikke fiberstøv. Produktet er dermatologisk testet for å sikre at munnbindet kan brukes av alle, også de med sensitiv hud.

Utviklet etter strenge sikkerhet– og miljøkrav  
Munnbindet gir brukeren den sikkerheten som er nødvendig. Det er utviklet etter de strenge kravene som stilles for kvalitet og beskyttelse, samtidig som det skal gi brukeren optimalkomfort. Innoverns kirurgiske munnbind tilfredsstiller kravene til både Type II og Type IIR i ett og samme produkt. Det har den høyeste filtreringsgraden (bakteriefiltreringseffektivitet≥ 98 %) og er sprutbestandig uten at det går på bekostning av pusteevnen.

Gjennom pandemien fikk alle nordmenn kjenne på bruken av munnbind. Utfordringen for mange var at det var tungt å puste gjennom munnbindene og at det var vanskelig å få nok oksygen. På bakgrunn av dette ble det ekstra viktig for Innovern å utvikle et produkt med en helt unik pusteevne. Særlig betydelig er dette for de yrkesgruppene som bruker munnbind gjennom hele arbeidsdagen.

Vår produksjon foregår etter strenge sikkerhets– og miljøkrav lokalt i Norge med fokus på bærekraft i alle ledd.

 Referanse, Tannlegene Aasnæs:
«Vi anbefaler munnbindene fra Innovern fordi de er behagelige i bruk, har lav pustemotstand og ikke avgir noe ubehagelig støv. Og ikke minst; de er laget i Norge. Det gir oss en ekstraglede å bruke produkter laget i Norge»

 Les mer om hvorfor et munnbind ikke bare er et munnbind her.

Andre aktuelle saker fra InnoVern

Et munnbind er ikke bare et munnbind
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Profesjonelle brukere av munnbind, gjerne innen helsesektoren, har vært bevisste på kvalitet i lang tid. Både pusteevne og komfort er avgjørende for å kunne utføre krevende arbeid over tid. Under pandemien har en rekke nye yrkesgrupper blitt pålagt bruk av munnbind i sitt arbeid.
Toppresultat på hudvennlighet!
Toppresultat på hudvennlighet!
Det tyske testinstituttet Dermatest har nå testet våre munnbind for hudvennlighet. Vi i Innovern gleder oss over å kunne presentere resultatet av denne omfattende dermatologiske testen! I en gruppe bestående av 30 testpersoner ble det nemlig ikke påvist en eneste reaksjon!
Leverer munnbind til Olympiatoppen
Leverer munnbind til Olympiatoppen
Brukererfaringer fra Norske OL-utøvere er gull verdt for InnoVern og deres nyutviklede munnbind. Nå blir Sykkylvsbedriften offisiell leverandør til Olympiatoppen.
Nå kan helse-Norge puste lettere
Nå kan helse-Norge puste lettere
InnoVern jobber knallhardt for å produsere munnbind som er blant de beste i verden.
Erna åpnet InnoVern
Erna åpnet InnoVern
InnoVern fortjener en varm takk og stor applaus, sa statsminister Erna Solberg under åpningen av InnoVern i Sykkylven.
Skaper nye arbeidsplasser
Skaper nye arbeidsplasser
Med storkontrakt på 20 millioner munnbind til norske sykehus skaper InnoVern nye arbeidsplasser i Sykkylven.
Vil ha nasjonal beredskap
Vil ha nasjonal beredskap
Leder for Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum ber Stortinget være med på å sikre norske varer i beredskapslagrene. Det er godt nytt for InnoVern.