Leverer munnbind til Olympiatoppen

Brukererfaringer fra Norske OL-utøvere er gull verdt for InnoVern og deres nyutviklede munnbind. Nå blir Sykkylvsbedriften offisiell leverandør til Olympiatoppen.

Leverer munnbind til Olympiatoppen
Publisert: Dec 16, 2021

– Toppidrettsutøvere søker alltid de beste produktene. Å bli valgt som offisiell leverandør er en fjær i hatten for oss, en stor anerkjennelse av vårt produkt, og en viktig referanse inn mot andre brukergrupper, sier en stolt daglig leder Grete Loe i Innovern.

Tungt å puste

Under sommerens OL i Tokyo syntes flere utøvere at det var tungt å puste med munnbind under trening og i forberedelsene til konkurranse. De fikk prøve Innoverns nyutviklede munnbind som har svært gode pusteegenskaper. Innovern tror produktet vil finne veien til flere og nye markeder.

Utøvere puster lettere

– Tilbakemeldingene fra Olympiatoppen og brukererfaringer fra toppidrettsutøvere var særs gode. Våre nyutviklede munnbind er vesentlig lettere å puste i enn de man vanligvis får tak i, i et marked dominert av munnbind fra Kina, forteller Loe.

Munnbind i OL

Kontrakten med Olympiatoppen innebærer løpende leveranser, men også øremerkede leveranser til OL-arrangement. Det betyr at norske utøvere vil bruke munnbind fra Innovern og Sykkylven under vinterens OL i Beijing, Sommer-OL i Paris i 2024, Paralympics og under flere ungdoms-leker.

OL-egenskaper

Det er ingen i idretten som jubler over at vi må benytte munnbind til enhver tid, men når omstendighetene likevel krever det, så er det viktig at munnbindet gir trygghet og er så behagelig som mulig. Et godt munnbind skal først og fremst gi beskyttelse mot smitte, men må samtidig være lett å puste igjennom. Det må også fungere i varmt, kaldt og fuktig vær, og så langt det lar seg gjøre, begrense dugg på briller. Innovern munnbind har de egenskapene som idretten etterspør, og Olympiatoppen har valgt Innovern til OL og Paralympics i både Tokyo og Beijing", sier OL-lege Thomas Torgalsen.

Vil fortsette

- Mange idrettsutøvere kommer til å fortsette med enkelte smittevernstiltak, som munnbind og spriting av hender, også post-covid19. De ser at de har vært mindre syke gjennom pandemien på grunn av disse tiltakene, sier daglig leder Grethe Loe i Innovern.

Blant de beste i verden

Innovern er i dag storleverandør av munnbind til norske sykehus, og jobber knallhardt for å være konkurransedyktig på kvalitet. Innoverns munnbind kombinerer de gode pustegenskapene til munnbind Type II med sikkerheten til Type IIR. Det er unikt i Norge og ganske enestående også internasjonalt.

For mer informasjon kontakt: Grethe Loe, daglig leder, Innovern AS

Mobil: 90810081. Epost: grethe@innovern.no

Andre aktuelle saker fra InnoVern

Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Hvordan gi tannleger en bedre arbeidshverdag?
Tannleger er en av yrkesgruppene som bruker munnbind gjennom hele arbeidsdagen. Innovern ønsker å bidra til komfort og sikkerhet ved å tilby kvalitetsmunnbind med unik pusteevne. For mange kan dette gi en helt ny arbeidshverdag!
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Et munnbind er ikke bare et munnbind
Profesjonelle brukere av munnbind, gjerne innen helsesektoren, har vært bevisste på kvalitet i lang tid. Både pusteevne og komfort er avgjørende for å kunne utføre krevende arbeid over tid. Under pandemien har en rekke nye yrkesgrupper blitt pålagt bruk av munnbind i sitt arbeid.
Toppresultat på hudvennlighet!
Toppresultat på hudvennlighet!
Det tyske testinstituttet Dermatest har nå testet våre munnbind for hudvennlighet. Vi i Innovern gleder oss over å kunne presentere resultatet av denne omfattende dermatologiske testen! I en gruppe bestående av 30 testpersoner ble det nemlig ikke påvist en eneste reaksjon!
Nå kan helse-Norge puste lettere
Nå kan helse-Norge puste lettere
InnoVern jobber knallhardt for å produsere munnbind som er blant de beste i verden.
Erna åpnet InnoVern
Erna åpnet InnoVern
InnoVern fortjener en varm takk og stor applaus, sa statsminister Erna Solberg under åpningen av InnoVern i Sykkylven.
Skaper nye arbeidsplasser
Skaper nye arbeidsplasser
Med storkontrakt på 20 millioner munnbind til norske sykehus skaper InnoVern nye arbeidsplasser i Sykkylven.
Vil ha nasjonal beredskap
Vil ha nasjonal beredskap
Leder for Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum ber Stortinget være med på å sikre norske varer i beredskapslagrene. Det er godt nytt for InnoVern.